RUGBY: RCM Galați fără victorie și după etapa a V-a din DNS!

2
Nici în etapa a V-a din ediția 2014 a Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați nu a reușit să câștige primul meci în actuala ediție a ligii secunde. Gălățeii au pierdut 10-21, pe teren propriu, cu revelația CS Năvodari. Înfrângerea cu cei de la Năvodari este a patra din tot atâtea jocuri pentru echipa gălățeană. 
După cinci etape din DNS, RCM Galați este pe locul șapte (ultimul), cu un singur punct, patru jocuri, patru înfrângeri, esaveraj 34-85, punctul din clasametn este bouns, după înfrângerea din ultima fază în jocul de la CSU AV Arad. 
Chiar dacă au pierdut, gălățenii pot spune că au avut etapă favorabilă. Echipele din grupa cinci-șapte, în care momentan  se află și gălățenii, au pierdut și nu au acumulat puncte în clasament. CSU AV Arad, prima echipă ce trebuie depășită, a cedat 0-45, pe teren propriu cu liderul neînvins Poli Agro Iași. În celalălalt meci al etapei, Bucovina Suceava a învins Știința Petroșani, iar hunedorenii au coborât în grupa cinci-opt. Dacă RCM Galați are doar un punct, CSU AV Arad are cinci puncte, locul șase, iar Știința Petroșani este pe cinci, cu zece puncte. 
Până la finalul turului mai sunt de disputat două etape. Următorul meci gălățenii îl vor juca tot pe teren propriu, sâmbătă, 17 mai, de la ora 10.00, cu Știința Petroșani. Inițial RCM Galați trebuia să joace sâmbătă, 10 mai, la Iași cu liderul Poli Agro, însă jocul a fost amânat pentru 21 mai, la cererea clubului gălățean, aceștia vor pleca în Bulgaria pentru o acțiune de rugby în șapte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal