RUGBY: RCM Galați începe returul cu viceliderul

7
Programul meciurilor infernale continuă pentru RCM Galați. După ce sâmbăta trecută au obținut prima victorie în DNS 2014, cu viceliderul de la acea vreme Știința Petroșani, iar miercuri au jucat restanța de pe terenul liderului Poli Agro Iași, în prima etapă a returului RCM Galați va juca înfrunta din nou viceliderul. 
Sâmbătă, 24 mai, de la ora 10.00, gălățenii vor juca cu RC Bârlad, echipa de pe locul doi, de la finalul meciurilor din tur. RCM Galați a terminat turul pe penultimul loc, șase, cu cinci puncte în șase jocuri, esaveraj 58-192, o victorie, cinci înfrângeri. RC Bârlad este pe locul doi cu 19 puncte. 
Meciul de sâmbătă constitue prilejul perfect pentru gălățeni de a se revanșa în fața celor de la RC Bârlad, pentru rezultatul meciului tur, când au pierdut 0-26, de altfel, singurul meci în care gălățenii au terminat fără să marchze puncte în actualul sezon. 
În istoricul confruntărilor din liga secundă dintre cele două echipe, din trei jocuri, RC Bârlad a câștigat două, iar unul RCM Galați. Pe lângă 26-0 din tur, RC Bârlad a câștigat și meciul din sezonul trecut de la Bârlad 52-10, după un meci cu incidente. La Galați, RCM s-a impus 35-22, după ce la pauză gruparea gălățeană era condusă cu 15-12. De asemenea, cele două echipe s-au întâlnit înaintea sezonului la „Cupa Bucovinei”, iar RC Bârlad s-a impus cu 24-0, RCM Galați a jucat intr-o formulă restrânsă. 
La fel ca în toate meciurile de acasă ale gălățenilor și pentru meciul de sâmbătă, de la ora 10.00, de pe „Municipal”, intrarea spectatorilor este liberă!
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal