RUGBY: RCM Galați joacă la Gura Humorului derby pentru primul loc în DNJ U 18

5

Cu două etape înainte de finalul grupei Moldova, din Divizia Națională de Juniori sub 18 ani, gălățenii de la RCM, vor juca la Gura Hunorului, un meci foarte important pentru stabilirea echipei de pe primul loc în grupă. Juniorii gălățeni, locul doi în DNJ U18 Moldova, vor juca cu liderul grupei, CSȘ Gura  Hunorului, duminică, 18 mai, de la ora 15.00, pe stadionul „Tineretului”, din  Gura Hunorului. 
În cele opt jocuri disputate, RCM Galați a acumulat 27 de puncte, șase victorii, două înfrângeri, în timp ce liderul grupei CSȘ Gura Hunorului, are 31 de puncte, din același număr de jocuri și victorii, însă diferența dintre cele două echipe este făcută de punctele bonus obținute de cele două grupări. RCM Galați a câștigat punct bous în trei jocuri, iar  Gura Hunorului a terminat șapte din cele opt jocuri cu punt bonus. Meciul tur de la Galați, a fost câștugat de gălățeni 19-14, cu o victorie la  Gura Hunorului, RCM Galați ar fi ca și calificată în semifinale, înaite de ultimul meci de acasă cu ultima clasată RC Brăila. 
Cealaltă echipă gălățeană din DNJ U 18, CSȘ Tecuci, va juca în penultima etapă din sezonul regulat, pe terenul celor de la Stejarul Buzău, duminică, 18 mai, de la ora 14.00. În clasament juniorii din Tecuci sunt pe locul trei, cu 23 de puncte din opt jocuri. 
Pentru a se califica în faza următoare a DNJ U 18, Turenu Semifinal, RCM Galați și CSȘ Tecuci, trebuie să se clasaze pe unul din primele patru locuri la finalul meciurilor din grupă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal