RUGBY: RCM Galați primește replica Stejarului din Buzău, în DNJ U 18

3

În etapa a VIII-a din grupa Moldova, Divizia Națională de Juniori U 18, RCM Galați, va juca pe teren prorpiu. Duminică, 11 mai, de la ora 12.00, pe stadionul „Municipal”, fostul „Gloria” de lângă „Autogara Galați Sud”, gălățenii vor juca cu Stejarul Buzău. 

Clasați pe poziția secundă cu trei etape înainte de finalul grupei, juniorii gălățeni pornesc favoriți în meciul de duminică, iar jocul cu Stejarul Buzău poate fi considerat un antrenament, meci de pregătire, pentru derby-ul grupei de etapa viitoare de la Gura Humorului. După victoria de etapa trecută de la Tecuci, RCM Galați a urcat pe locul doi cu 23 de puncte, esaveraj 141-58, cinci victorii, două remize, trei puncte bonus. De altfel, diferența dintre RCM Galați, locul doi, CSȘ Tecuci, locul trei, 23 de puncte, cinci victorii, două înfrângeri și CSȘ Gura Humorului, locul unu, 26 de puncte, cinci victorii, două înfrângeri, este făcută de punctele bonus. Cele două ecipe gălățene au câte trei puncte bonus, în timp ce liderul, Gura Humorului are șase puncte bonus. 
Jocul tur de la Buzău, dintre RCM Galați și Stejarul a fost câștigat de gălățeni cu 10-3, grație celor două încercări, netransformate, marcate de Antonel Munteanu. 
Cealaltă ecipă gălățeană din DNJ U 18, Moldova, CSȘ Tecuci, va juca în etapa curentă duminică, 11 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Tineretului”, din Focșani cu cei de la LPS. În jocul tur, pe stadionul „Tineretului” din Tecuci, gălățeniii s-au impus cu 14-3. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal