RUGBY: RCM Galați primește replica viceliderului în ultima etapă din tur

3
În ultima etapă din turul Diviziei Naționale de Seniori, ediția 2014, RCM Galați primește pe teren propriu replica viceliderului seriei Știința Petroșani. Fără victorie în actuala ediție a ligii secunde, gălățenii vor să învingă Știința pentru a termina meciurile de acasă din turul DNS cu un succes. 
Misiunea echipei conduse din teren de căpitanul Gabriel Dănăilă este extrem de dificilă. Știința Petroșani este una din grupările de tradiție din sportul cu balonul oval din România, iar în clasamentul la zi din DNS, gruparea hunedoreană este pe locul doi. 
RCM Galați este ”lanterna” DNS, cu un singur punct, bonus, obținut după înfrângerea de la Arad, esaveraj 34-85. Gălățenii au jucat patru meciuri în sezonul curent, iar toate au fost pierdute. Cei de la Știința sunt pe locul doi cu 15 puncte din cinci jocuri, trei victorii, două înfrângeri, esaveraj 123-87. Gălățenii au un joc mai puțin disputat față de Știința, cel de pe terenul liderului Poli Agro Iași, partidă ce se va disputa miercuri, 21 mai, de la ora 13.00. 
Pentru Știința, jocul de sâmbătă, de la ora 11.00, de pe ”Munciipal” va fi în premieră. Sezonul trecut, în returul DNS 2013, cei de la Petroșani nu s-au prezentat la meciul de la Galați, iar RCM a câștigat 5-0 la masa verde. În meciul din tur, de la Petroșani, RCM Galați a pierdut 39-14, deși la pauză au condus 14-12. La fel ca în toate meciurile disputate pe stadionul „Municipal”, intrarea spectatorilor este liberă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal