RUGBY: RCM Galați U 17 luptă pentru calificarea la Turneul Final

7
Pentru a ajunge la Turneul Final al Diviziei Naționale de Juniori U 17, juniorii de la RCM (CTTV) Galați, vor trebui să parcurgă un traseu destul de dificil și alambicat. Ocupanta locului doi în grupa Moldova Sud, RCM Galați, va juca la Turneul Semifinal, apoi dacă vor trece și de semifinale vor juca baraj pentru accedera la Turneul Final. 
În prima fază la Turneul Semifinal, RCM Galați va fi repratizată în grupa B, alături de CSM CS Olimpia București, CNAV București, RC Grivița București, LPS Suceava și Șoimii Sibiu. Apoi, cele șase echipe vor fi împărțite în două serii, iar gălățenii vor juca în seria B1, alături de CSM Olimpia București și RC Grivița. Jocurile din seriile semifinale se vor juca într-o singura zi, după sistemul fiecare cu fiecare, două rerprize de 20 de minute. Pentru stabilirea clasamentului final din grupă, locurile 1 din cele două serii vor juca între ele pentru locurile 1 și 2 în grupă, locurile doi din serii vor juca între ele pentru locurile 3-4 în grupă, iar locurile trei din cele două serii vor juca între ele pentru stabilirea locurilor 5-6 în grupă. Apoi, primele două clasate din grupa B, vor juca baraj pentru promovarea la Turneul Final, cu locurile 5 și 6 din grupa A. Barajul se va juca la 31 mai, pe teren neutru, iar echipele câștigătoare se vor califica la Turneul Final. 
Juniorii pregătiți de Marius Secuianu, vor susține meciurile de calificare la Turneul Final, semifinalele, sâmbătă, 24 mai, la București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal