TENIS: Italianul Gianluigi Quinzi, favoritul numărul unu la „Țiriac Trophy”

9
„Arena ICMRS”, va găzdui în perioada 9-18 mai, turneul internațional de seniori „Țiriac Trophy” Galați 2014. Pe tabloul principal al competiției figurează 32 de sportivi, 18 datorită clasării din clasamentul mondial ITF, doi, gălățenii Andrei Carpcenco și Artur Culicovsci, au primit wild card din partea organizatorilor, iar 12 vor accede pe tabloul principal după ce vor trece prin calificări.

Cel mai bine cotat jucător al turneului de la „Arena ICMRS” este italianul de 18 ani, Gianluigi Quinzi, acesta fiind și favoritul numărul unu. În clasamentul ATP World Tour, italianul este pe locul 356. În circuitul profesionist din 2012, Gianluigi Quinzi a avut cea mai bună clasare în 25 noiembrie 2013, locul 321 ATP.

Favoritul numărul doi este un jucător din Republica Moldova, Maxim Dubracenco. În clasamentul ATP World Tour, moldoveanul de 20 de ani, este pe locul 358, iar cea mai bună clasare a fost în februarie 2014, 332 ATP.

Al treilea favorit, cap de serie numărul trei, este un jucător român, Patrick Ciorcilă. Clujeanul de 17 ani, este pe locul 589 în clasamentul ATP World Tour. Cea mai bună clasare în ATP a fost în martie, 2014, locul 534 mondial.

Până la meciurile favoriților, 12-18 mai, între 9 și 12 mai, pe zgura arenei de lângă Turnul de Televiziune se vor desfășura meciurile din calificări. În calficările turneului de la „Arena ICMRS” va participa un al treilea sportiv gălățean Marius Frosă, legitimat la Clubul Dacia Galați. Tragerea la sorți a jocurilor din calificări va avea loc vineri, 9 mai.

Câștigătorul turneului organizat de clubul gălățean Angero, va acumula 14 puncte în clasamentul ATP și 988 de dolari. Jucătorii de pe tabloul principal al turneului pot fi văzuți aici, iar cei vor juca calificări pot fi văzuți aici

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal