TENIS: ”Țiriac Trophy” în luna mai la Galați

5
În perioada 9-18 mai, clubul de tenis „Angero”, organizează la Galați, la „Arena ICMRS”, (de lângă Turnul de Televiziune, strada Uzinei de Apă), prima ediție a turneului internațional de seniori „Țiriac Trophy”. Turneul se desfășoară sub egida ITF, Federația Internațională de Tenis, și face parte din categoria Futures F1. Competiția este dotată cu premii totale în valoare de 10.000 de euro, iar câștigătorul turneului va intra în posesia unui premiu de 988 de dolari și 14 puncte în clasamentul mondial. 
Pe tabloul principal al competiției sunt 18 sportivi, iar cel mai bine clasat estre italianul Gianluigi Quinzi, locul 340 mondial. Tenismenii români de pe tabloul principal sunt: Patrick Ciorcila, locul 356 mondial, Petru Alexandru Luncanu, 764 mondial, Vasile Antonescu 902 mondial, Robert Coman 1094 mondial, Andras Szekely 1097 mondial, Bogdan Ionuț Apostol 1099 mondial, Dragoș Dima 1106 mondial, Dragoș Cristian Mitrea 1126 mondial, Alexandru-Daniel Carpen 1338 mondial.  
Conform directorului turneului, Ghiță Grancea, organizatorii au acordat wild card-uri pentru gălățenii, Artur Culicovschi și Andei Carpcenco. Prin intermediul wild card-urilor, cei doi gălățeni vor intra direct pe tabloul principal al competiției de la „Arena ICMRS”. 
Între 9 și 12 mai, se vor disputa meciurile de calificare, urmând ca până pe 18 mai, să se dispute meciurile de pe tabloul principal. Finala la dublu va avea loc în 17 mai, atunci când este programat și un meci demonstrativ. La simplu finala turneului este programată pentru 18 mai. Pentru toate meciurile din cadrul turneului intrarea spectatorilor este liberă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal