FOTBAL: ”Avem semnale că se va îmbunătăți situația financiară la Oțelul”

7Andrei Rusu, șeful Departamentului de Scouting de la Oțelul, a lăsat să se înțeleagă la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, că la Oțelul situația financiară este pe cale să se amelioreze: 
Pe partea financiară avem semnale că lucurile se vor îmbunătăți. Toată lumea vrea ca echipa să înceapă activitatea sportivă. Cu mai puțin de o săptămână în urmă circulau zvonuri că echipa se va desființa sau că o să intrăm în faliment. Noi facem pași mărunți, chibzuiți, de aceea ne-a luat timp să numim noul antrenor. Avem jucători în observație de mai mult timp și sper să-i găsim pe cei care trebuie. Oțelul este un club de tradiție, peste tot sunt probleme financiare și echipele de top au asemenea probleme. La noi situația este mai grea, dar asta nu înseamnă că nu vom găsi jucători care să vină la Oțelul. Se vor schimba mai multe la club, vor fi restructurări, pe partea sportivă, administrativă și financiară. Vom lucra la mentalitatea jucătorilor, nu pot spune de ce jucători ne vom despărți”.  În aceiași intervenție de la Lider Sportiv, șeful scouting-ului de la Oțelul, a anunțat că s-au stabilit deja patru adversari pentru cantonamentul din Slovacia sau că deocamdată, la Oțelul nu vor fi transferați jucători de pe YouTube sau DVD-uri:  

”Deocamdată avem stabiliți patru adversari în cantonamentul din Slovacia, doi din Cehia, unul din Polonia și unul din Slovacia. Nu am ajuns la stadiul de a achiziționa jucători de pe YouTube sau DVD, deocamdată… Avem tineri talentați la echipa a II-a și ne vom orienta spre ei. Antrenorul Weis va semna în zilele următoare contractul cu Oțelul, a semnat un ”agreement”, e nevoie de traducere a contractului în mai multe limbi”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal