FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Mă mândresc cu acel banner ”Lobonț+Stelea= Munteanu”

6

Invitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, fostul portar de la Oțelul, Cristi Munteanu, zis Babicu’, a vorbit despre situația de la clubul Oțelul, posibila cooptare a sa în conducerea clubului, și despre celebrul banner al suporterilor ”Lobonț+Stelea=Munteanu”   Cristi Munteanu: ”E greu să comentez situația de la Oțelul, atăt timp cât clubul pentru prima oară are patron. Până acum echipa a fost susținută de Combinat. Proprietarul poate face ce vrea cu echipa lui. Ca fost jucător la Oțelul mă deranjează situația de la club, echipa are un proprietar și daca dorește mâine poate să pună lacătul. Poți să îl judeci, dar nu ai putere. Pot să se strângă 10.000 de suporteri, dar unde să protesteze? Un lucru este cert, Oțelul este în pragul desființării și ca fost jucător sau suporteri ne afectează. 

Australienii care au preluat managementul cred că sunt conștienți că jucătorii sunt neplătiți de cinci luni, că au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract. Ca să vii la echipă acum trebuie să scoți 1-2 milioane de euro și apoi să pornești de la zero. În acest moment Oțelul nu are antrenor, nu are jucătiori. Jucătorii nu pot deveni liberi de contract pentru că Oțelul este în insolvență, practic îi obligi să joace gratis. Mie îmi este teamă ca Oțelul să nu se înscrie în Liga I, ar fi o tratgedie să moară așa urât. Cel care poate redresa echipa este primarul Marius Stan, dar nu văd pârghiile cum ar putea să se implice. Este un om de fotbal, așa cum a reușit să câștige campionatul cred că ar putea fi omul care să redreseze Oțelul.   

Dacă aș primi o ofertă de la clubul Oțelul pentru un post de conducere, de ce nu? Toată viața am stat pe terenurile de fotbal, cunosc această meserie, aș accepta cu mare plăcere să ajut Oțelul în orice context, pe ori ce post. Dacă mi se va cere să ajut Oțelul, în orice moment voi răspunde afirmativ, mai ales că am jucat la Oțelul. Normal că mi-ar face plăcere să ajut Oțelul. Mă mândresc cu acel banner al suporterilor ”Lobonț+Stelea=Munteanu”. În acel an am primit titlul de cel mai bun portar al campionatului sub culorile Oțelului”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal