FOTBAL: Cuplul Buciumeanu-Crihană se mută la Smulți, unde va ataca promovarea în Liga a III-a!

35
Ionel Crihană
Campioni de două ori consecutiv în Liga a IV-a cu Sporting Liești, cuplul de antrenori Doru Buciumeanu-Ionel Crihană, va pregăti, din sezonul viitor Fulgerul Smulți, în al patrulea eşalon. Ce doi antrenori, împreună cu o serie de jucători de la Oțelul, FCM Dunărea, LPS Galați și poate Sporting Liești, se vor muta din sezonul ce va începe în toamnă la Fulgerul Smulți, echipă cu care vor ataca câștigarea titlului în Liga a IV-a Galați, cât și promovarea în Liga a III-a. 
Doru Buciumeanu 
”La Fulgerul Smulți ne bazăm pe un proiect ambițios și serios al conducerii clubului. După ce am câștigat de două ori Liga a IV-a Galați cu Sporting Liești, am promovat în Liga a III-a și ne-am salvat de la retrogradare cu cei de la Liești, vom pregăti Fulgerul Smulți. La fel ca la Sporting Liești, obiectivele vor fi câștigarea Ligii a IV-a Galați și implicit, promovarea în Liga a III-a cu Fulgerul Smulți. Șefii clubului de la Smulți au în proiect modernizarea stadionului, acesta urmând să ajungă la același nivel cu ”Liești Arena”. La Fulgerul Smulți vom transfera jucători tineri de perspectivă de la Oțelul, Dunărea sau LPS Galați, cu care să formăm un lot competitiv pentru a termina pe primul loc”, ne-a declarat directorul tehnic Doru Buciumeanu.  

Sezonul trecut, Fulgerul Smulți a terminat Liga a IV-a Galați pe locul zece, din 15 echipe. Cei de la Fulgerul au avut un parcurs mai bun în Cupa României, competiția fiind părăsită în faza sferturilor de finală după ce au pierdut, scor 3-4, după prelungiri, jocul cu Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal