FOTBAL: Gabriel Paraschiv ”Acum la Oțelul e Triunghiul Bermudelor”

7


Imediat după ce a câștigat meciul echipei pe care o antrenează și mamageriază Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv, a intrat în diect la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre situația actuală de la Oțelul, cât și despre posibila tripletă din conducerea clubului Oțelul, Costin-Paraschiv-Viglianti.  

Gabriel Paraschiv: ”Mă bucur că domul primar e găndește la noi, în timp ce noi primim diplome de excelență, Oțelul este în situație critică. În loc să sărbătorim 50 de ani de existență și 3 ani de la câștigarea campionatului, Oțelul încearcă să supraviețuiască. A fost o strategie greșită, nu putem decât să ne găndim la ce e mai rău pentru Oțelul. Nu mi-sa propus niciodată nici măcar să particip la un meci de retragere, nici mie nici lui Segriu Costin sau lui Viglianti. Nu pot să vorbesc despre o posibilă funcție la Oțelul, eu nu mă autopropun, în condițiile actuale nu pot să vorbesc, mai am două etape la Flacăra Moreni, nu pot să vorbesc despre ce ar putea fi. Acum la Oțelul e Triunghiul Bermudelor, nimeni nu știe exact ce este. 

Unii au depus memorii pentru neplata salariilor, alții au doar un salariu restant. Mă bucur că oamneii nu au uitat de mine, mă bucur că simt ceva pentru mine, am văzut la televizor toate meciurile. Nu îmi venea să cred ca Oțelul, o echipă pe care o iubesc așa mult.  se luptă pentru evitarea retorgradării cu Recaș, din punctul meu de vedere nu poți sărbători salvarea de la retrogradare. Suntem în lunia iunie nu s-a spus în iarna cărui an mi-se va proprune o funcție la Oțelul, eu îl înțeleg pe Narcis,a fost in poziție ingrată între doi oameni foarte puternici. 

După mine ar fi normal să nu mai batem ”apa în piuă” să ia cine trebuie Oțelul, actualii patroni să spună că nu mai pot ține clubul, îl cedăm sau căutpm alt investitor. Mă îndoiesc că ar prelua cineva un club cu datorii, dacă continuă incertitudinea cu siguranță nu va înepe campionatul. La Oțelul II sunt copii talentați știu asta din perioada petrecută acolo, care pun suflet pentru echipă, este foarte important să ai în teren jucători care au legături de pământ cu clubul, cu localitatea, altefel pun suflet. După mine salarii de 8-10.000 de euro în insolvență e ciudat. Noi am câștigat campionatul cu salarii mici și au beneficiat de creșterile salariale alții, în momentul de față e important ca Oțelul să își găsească linia de plutire, să creeze o echipă putrenica, salvarea de la retrofgradare an de an nu este o performanță. Dacă mă văd lucrând alături de Viglianti și Costin ? Îi văd pe ei lucrând cu mine”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal