FOTBAL: Gloria Ivești s-a impus în derby-ul cu Vânători și a cucerit locul doi în Liga a IV-a

2
Etapa a XXVII-a, penultima din Liga a IV-a Galați, a rezolvat și una din ultimele enigme din Liga a IV-a. În derby-ul pentru locul doi, Gloria Ivești a jucat la Vânători cu Avântul. Jocul s-a încheiat cu victoria Gloriei cu 2-0, victoria celor de la Ivești a fost echivalentă cu locul doi, vicecampioni, în Liga a IV-a Galați. Campioana județului, Metalosport, și-a onorat titlul de campioană cu o victorie la scor 11-0 cu Fulgerul Smulți, unul dintre scorurile campionatului. După meciul cu Fulgerul Smulți, Metalosport a fost premiată de AJF Galați pentru câștigarea titlului de campioană a județului. 
Celelalte rezultate ale penultimei etape: Bujorii Târgu Bujor-Muncitorul Ghidigeni 2-7, Juventus Toflea-Victoria Independența 0-1, Avântul Drăgănești-Unirea Braniștea 3-1, Avântul Matca-Viitorul Costache Negri 1-0 și Quantum Club Galați-Avântul Valea Mărului 4-3. Cu o etapă înainte de final Metalosport este campioană cu 65 de puncte, din 25 de jocuri, golaveraj 111-28. Campionii de la Metalosport au cel mai bun atac din ligă cu 111 goluri marcate și cea mai bună apărare 28 de goluri încasate. Vicecampioni sunt cei de la Gloria Ivești cu 56 de puncte din 26 de jocuri, golaveraj 88-32. Pe locul trei este Avântul Vânători cu 50 de puncte din 26 de jocuri, iar locul patru este ocupat de Unirea Braniștea cu 47 de puncte din 25 de jocuri. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Bujorii Târgu Bujor-Metalosport, Gloria Ivești-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-Juventus Toflea, Avântul Drăgănești-Avântul Matca, Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galați, Fulgerul Smulți-Avântul Valea Mărului. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal