FOTBAL: Juventus Toflea campioană în Liga a IV-a juniori

6
sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Galați
La fel ca în liga senirilor și în Liga a IV-a juniori s-a decis echipa campioană. Juventus Toflea, campioana ultimelor două ediții avea nevoie de victorie în jocul cu Victoria Independența, pentru a câștuga un nou titlu în Liga a IV-a juniori. Misiunea juniorilor de la Toflea a fost destul de facilă, campionii au învins cu 7-2 pe teren propriu Victoria Independența și au căștigat un nou titlu. Urmăritoarea liderului Avântul Vânători, a câștigat jocul din etapa a XXIX-a, 4-3 pe propriul teren cu Gloria Ivești, dar cu o etapă înainte de final distanța față de primul loc este pe patru puncte. 
Celelalte rezultate ale etapei: Metalosport-Fulgerul Smulți 3-0, Bujorii Târgu Bujor-Muncitorul Ghidigeni 0-11, Avântul Drăgănești-Unirea Braniștea, 3-1, Avântul Matca-Viitorul Costache Negri 7-0,  Quantum Club Galați-Avântul Valea Mărului 0-0. 

După XXVII de jocuri din Liga a IV-a juniori, Juventus Toflea este campioană deja încoronată cu 74 de puncte, din 27 de jocuri, golaveraj 115-23. Vicecampioană este Avântul Vânători, 70 de puncte, din 27 de jocuri, golaveraj 89-22, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Gloria Ivești cu 56 de puncte. 
Etapa viitoare se va disputa ultima etapă după programul: Bujorii Târgu Bujor-Metalosport, Gloria Ivești-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-Juventus Toflea, Avântul Drăgănești-Avântul Matca, Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galați, Fulgerul Smulți-Avântul Valea Mărului. 
Juventus Toflea, campioana Ligii a IV-a juniori, va reprezenta județul Galați la faza interjudețeană a Campionatului Național al juniorilor A1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal