FOTBAL: Juventus Toflea debutează azi în etapa zonală a Campionatului Juniorilor A1

7
După cele două victorii cu CS Făurei din faza interjudețeană a campionatului Juniorilor A1, campioana din Liga a IV-a juniori, Juventus Toflea, a obținut calificarea, în premieră, în faza zonală a competiției. În urma tragerii la sorți, Juventus a fost repartizată în grupa a III-a, subgrupa B. Meciurile din subgrupa B se vor disputa în județul Brașov, la Zărnești, pe terenul „Celuloza”. Alături de Juventus Toflea în subgrupa B vor mai evolua: ASF Zărnești, județul Brașov, (echipa gazdă a etapei) și Ecologistul Botoșani, județul Botoșani. 
Juventus va juca meciul de debut în faza zonală vineri, 20 iunie, de la ora 17.00, cu gazdele de la ASF Zărnești. Apoi, duminică, 22 iunie, de la ora 17.00, gălățenii vor juca cu cealaltă echipă din subgrupă Ecologistul Botoșani. Primul meci al ”zonei” de la Zărnești, al juniorilor de la Toflea va fi arbitrat de: Marius Naidin din Pitești, iar asistenții jocului vor fi: Claudiu Florea din Pitești și Ovidiu Dobrescu din Câmpulung Muscel. 
În aceiași perioadă 20-22 iunie, la Tărlungeni, județul Brașov, se vor disputa meciurile din subgrupa A, grupa a III-a, iar echipele participante vor fi: ACS Miercurea Mirajului, județul Mureș; CSM Pașcani, județul Iași și Pescărușul Luciu, județul Buzău. La finalul meciurilor din subgrupe, cele două echipe de pe primul loc vor juca în finala grupei, luni 23 iunie, de la ora 10.00. Câștigătoarea finalei grupei se va califica în semifinalele Campionatului Juniorilor A1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal