FOTBAL: Juventus Toflea joacă la Făurei turul calificărilor din Campionatul Juniorilor A1

8

Campioana ultimelor trei ediții din Liga a IV-a juniori, Juventus Toflea, va juca miercuri, meciul tur din faza interjudețeană a Campionatului Juniorilor A1. Campionaii județului Galați vor juca pentru acederea în grupele CN Juniori A1 cu campioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a juniori Brăila, CS Făurei.

Meciurile din faza interjudețeană se dispută în sistem eliminatoriu tur-retur. Primul meci juniorii de la Toflea îl vor juca în deplasare miercuri 11 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul „Orășenesc”, din Făurei, județul Brăila. Returul se va juca peste trei zile, sâmbătă, 14 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Muncitorul” din Ghidigeni, pentru că terenul din Brăhașești, nu îndeplinește condițiile impuse de FRF. Jocul de miercuri va fi arbitrat de Ionela Pușcașu din Slobozia, județul Ialomița. Cei doi asistenți ai meciului vor fi: Jenel Ionuț Dimache din Slobozia și Alexandru Mihalcea, din Munteni județul Buzău.

În cele două ediții în care a aprticipat în Campionatul Juniorilor A1, Juventus Toflea s-a oprit de fiecare dată în primul tur, cel al calificărilor. În ediția 2011-2012,  Juventus a fost eliminată în turul inaugural de Victoria Cazasu, județul Brăila, după 2-3 și 0-3. La precedenta ediție, 2012-2013, juniorii gălățeni au fost eliminați de cei de la CSM Focșani, după 0-5 la Focșani și 1-0 la Ghidigeni. CS Făurei a reprezentat județul Brăila la precedenta ediție a calificărilor și s-au oprit în calificări fiind eliminați de Abrumin Măcin, după 2-0 și 0-3.

Ultima echipă gălățeană care a trecut de prima fază în Campionatul Juniorilor A1, a fost Gloria Ivești în ediția 2009-2010. Gloria a eliminat în calificări tot o echipă din Brăila, Sportul Chiscani, după 3-1 și 2-2. Apoi, Gloria a organizat grupa la Ivești pe „Nicu Nour”, unde a învins cu 3-0 Montana Pătârlagele și a pierdut 2-4 cu Viitorul Dragomirești, iar gălățenii s-au oprit în faza grupelor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal