FOTBAL: Juventus Toflea și-a aflat adversarii de la etapa zonală

6

Calificată în etapa zonală a Campionatului Juniorilor A1, după ce a învins cu 8-3 la general CS Făurei, campioana ligii juniorilor gălățeni, Juventus Toflea, și-a aflat adversarii de la etapa de zonă. Campioana ultimelor trei ediții din Liga a IV-a juniori Galați, va juca meciurile de la etapa zonală în județul Brașov la Zărnești, pe terenul „Celuloza”. După tragerea la sorți gălățenii au fost repartizați în grupa a III-a, subgrupa B. Alături de Juventus Toflea în subgrupa B vor mai evolua: ASF Zărnești, județul Brașov, echipa gazdă a etapei și Ecologistul Botoșani, județul Botoșani. 
În meciul de debut al etapei zonale, grupa B, Juventus Toflea, va întâlni ASF Zărnești, vineri, 20 iunie, de la ora 17.00. Sâmbătă, 21 iunie, de la aceiași oră 17.00, se va juca meciul Ecologistul Botoșani-ASF Zărnești, iar duminică, 22 iunie, tot de la ora 17.00, Juventus Toflea va întâlni Ecologistul Botoșani în ultimul meci al grupei. 
Tot în județul Brașov  la Tărlungeni, se vor disputa meciurile din subgrupa A, grupa a III-a, iar echipele participante vor fi: ACS Miercurea Mirajului, județul Mureș; CSM Pașcani, județul Iași și FC Pescărușul Luciu, județul Buzău. La finalul meciurilor din subgrupe, echipele clasate pe primul loc vor juca între ele luni, 23 iunie, de la ora 10.00, pe terenul „Celuloza”, în finala grupei. Câștigătoarea finalei se va califica în semifinalele campionatului Juniorilor A1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal