FOTBAL: Juventus Toflea, calificare la pas în faza zonală a Campionatului Juniorilor A1

5

După două sezoane în care s-au oprit în turul inaugural al Campionatului Juniorilor A1, campioana ultimelor trei ediții din Liga a IV-a juniori Galați, Juventus Toflea, a reușit în sezonul curent calificarea în faza zonală a competiției. Sâmbătă, pe stadionul „Muncitorul”, din Ghidigeni, Juventus Toflea a susținut manșa retur a fazei interjudețene juniori A1, cu cei de la CS Făurei, campioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a juniori Brăila. 
Returul de la Ghidigeni a fost câștigat de juniorii gălățeni cu 5-1, după ce la pauză Juventus conducea cu 4-0. Gazdele de conjuctură au tranșat calificarea în faza superioară încă din minutul doi al jocului prin golul marcat de Nică Romario. Peste patru minute (6), avantajul a fost dublat de Vasile Iancu. În finalul primei părți, minutele 41 și 45, Juventus a marcat de două ori prin Stoica și Andrei Clisu. În partea a doua juniorii de la Toflea a mai marcat o singură dată, în minutul 79, prin Miron Gheorghe. 
Pentru Juventus Toflea au jucat: Bahica-Andrei, Stoica, Fernand Nica, Alexandru Simbad-Gheorghe Gheorghe, Marius Răducan, Marius Gheorghe Miron, Iancu-Andrei Clisu, Nică Romario. Au mai jucat: Marius Lascăr, Vasile Căpitanu, Cosmin Prisecaru.  
Cu scorul general 8-3, 5-1 și 3-2, Juventus Toflea se califică în premieră, în faza zonală, grupe, a Campionatului Juniorilor A1. Marți, 17 iunie, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorți a grupelor și programul meciurilor din faza zonală a Campionatului Juniorilor A1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal