FOTBAL: La Galați și Băleni se joacă astăzi semifinalele cupei

9
În faza județeană a „Cupei României”, se vor disputa astăzi, miercuri 18 iunie, de la ora 17.30, meciurile din semifinale. Pe două arene din județ,  patru echipe vor juca pentru unul din cele două locuri în ultimul act al fazei județene a cupei. 
Semifinalele se vor disputa într-o singură manșă pe teren neutru și au două favorite la accederea în finală. La Galați, pe stadionul „Siderurgistul”, Viitorul Costache Negri, locul șase la finalul sezonului în Liga a IV-a, va juca cu vicecampioana, Gloria Ivești, favorită la calificare, după locurile de la finalul sezonului fiind vicecampioana. În cele două jocuri din recent încheiatul sezon din Liga a IV-a, Gloria a învins la Ivești cu 9-2, iar la Costache Negri, meciul s-a terminat la egalitate 1-1. Jocul de pe „Siderurgistul” va fi arbitrat de Florin Aurelian Macovei, asistat la cele două linii de: Adrian Sorin Trandafir și Florin Ionuț Iftode. 
Cealaltă semifinală se va juca pe terenul „Comunal” din Băleni, între campioana din Liga a IV-a, Metalosport și Avântul Valea Mărului, locul cinci la finalul sezonului în Liga a IV-a. Semifinalistă în ediția precedentă a cupei, Metalosport este favorita jocului de la Băleni. Meciul de la Galați din Liga a IV-a, s-a terminat 6-1 pentru campioni, iar la Valea Mărului meciul s-a terminat la egalitate 2-2. Arbitrii meciului de miercuri vor fi: Ciprian Carp la centru, Răzvan Bedreagă și George Alexandru Ionescu-asistenți.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal