FOTBAL: LIVETEXT de la reunirea lotului. Primul antrenament al Oţelului şi primele declaraţii ale lui Burhală

6
Astăzi, pe www.sportgalati.com
vă oferim în timp real toate detaliile de la reunirea lotului Oţelului. După
primul antrenament dinaintea noului sezon va urma o conferinţă de presă a lui
Florin Burhală, reprezentantul companiei australiene care va prelua
managementul sportiv.

Toate detaliile vor fi scrise aici, în format livetext.

11:21
 Enes Sipovici, primul venit la reuniunea lotului. Imediat după el a sosit şi Andrei Marus. 15 suporteri s-au strâns deja în faţa porţii stadionului. Se pare că Florin Burhala n-a ajuns în Galaţi şi nu va fi prezent  la reuniunea lotului. Primul antrenament va fi condus de Constantin Schumacher, tehnicianul echipei secunde.Suporterii continuă să vină în faţa stadionului. De la 12.30, administratorul special Lucian Ciofoaia va susţine o conferinţă de presă.

11:36
 Este venit Andrei Rusu, asociatul lui Florin Burhala. Au sosit Andrei Miros şi Cosmin Stoian, cel de-al doilea a fost printre cei mai buni jucători de la echipa secundă. A venit Ciprian Milea, jucătorul ce aparţine de Fortuna Câmpina.

11:45 Gabriel Abraham şi Lucian Murgoci au venit la reuniune. Murgoci a fost împrumutat în returul sezonului trecut la Metalul Reşiţa. A venit şi Cristian Sîrghi, fotbalist care a avut memoriu depus pentru a deveni liber. Va oferi declaraţii mai târziu.

11:48 Popescu şi Cojoc, încă doi sosiţi. Au ajuns Moglan şi Lovin.

11:51 Mişelaricu şi Punga, încă doi jucători veniţi la reuniune.Alexandru Tudorie a sosit la reuniune. A venit şi Alex Zaharia.

12:02  “Huuuă hoţilor!” s-a strigat din vestiarul Oţelului.A venit şi Remus Pascu, directorul executiv al clubului.

12:16 A sosit şi Marquinhos,singurul străin sosit la reuniunea lotului până acum. Jucătorii nu s-au schimbat încă pentru antrenamentul care ar fi trebuit să înceapă de la ora 12! Suporterii au intrat în incinta stadionului. Sunt aproximativ 70 de fani prezenţi la reuniunea lotului.

12:41 Jucătorii se pregătesc să iasă pe teren pentru a efectua un antrenament. A ieşit Schumacher de la vestiare. Schumacher se îndreptă către terenul doi, unde va avea loc antrenamentul.

12:48 Tot către terenul doi se îndreaptă şi Daniel Florea, secundul de la echipa satelit a clubului cu Branet în frunte, care se ocupă de pregătirea portarilor.

12:50 Batfoi, ultima oară la Dunărea, se află în pregătire cu Oţelul.

12:51Tot la primul antrenament asistă şi Rusu, fundaş stânga de la echipa a doua.

12:58 Silviu Ilie efectuează şi el antrenament cu echipa.

13:01 Lotul complet: Abraham, Sipovici, Maruş, Cojoc, Miron, Stoian, Milea, Murgoci, Sîrghi, Popescu, Moglan, Lovin, Tudorie, Zaharia, Marquinhos, Batfoi, Rusu, Mişelaricu, Pungă şi Silviu Ilie.

13:05 Se aşteaptă începerea conferinţei de presă.  Au venit Costin şi Giurgiu la stadion.

13:08 Şi Victor Astafei e la stadion, dar nu se pregăteşte cu echipa.

13:15 Lucian Ciofoaia asistă la antrenamentul echipei.Acum începe conferinţa de presă.

13:18  Ciofoaia:  Pe scurt, la nivelul clubului, s-au format modificări în organigramă. Există şi departamentul de scouting. Andrei Rusu e directorul acestui departament, având target găsirea jucătorilor care vor face parte din club. Pe data de 30 plecăm în cantonament în Slovacia. Vom susţine patru jocuri de verificare, cu echipe din Polonia, Slovacia si Cehia. S-a încheiat parteneriatul cu Cavila, o firmă din Germania de echipament. Clubul va beneficia de echipament gratuit. Am bătut palma şi cu  o altă companie de ghete, Concave, care vor fi partenerii noştri.

13:20 Andrei Rusu: În săptămâna asta vom prezenta şi noile achiziţii.

13:21 Ciofoaia: Încă n-am luat o decizie privind antrenorul principal. La momentul de faţă, Branet antrenor cu portarii, iar Schumacher va rămâne secund.  Miercuri vom anunţa noul antrenor.  Nu ne mai dorin să vorbim de sume mari de bani sau despre ce performanţe să facem. Vrem mai întâi să realizăm ceea ce ne propunem. Vor retrograda sase echipe, suntem nevoiţi să avem o strategie mult mai bună pentru a nu ajunge în situaţia campionatului trecut de a avea emoţii cu retrogadarea. Avem nevoie de sprijinul suporterilor. Fără ei o să ne fie mai greu. Am speranţa că vom avea acel al doisprezecelea jucător, aşa cum s-a văzut în ultimele etape. Aşa pot apărea rezultatele. Din punct de vedere managerial, se desfăşoară acel audit al companiei australiene. Ei ne vor sprijini în continuare cu deciziile pe care trebuie să le luăm la club. Sunt stabilite toate lucrurile, inclusiv bugetul. Vom încerca să impunem un stil de lucru mai profesionist.

13:28 Rusu: Avem discuţii avansate cu Szekely, Batfoi şi Cristian Cristea. Avem discuţii cu jucători din Germania, care sunt tineri şi dornici de afirmare. Vom testa mai mulţi jucători în cantonamentul din Slovacia.
Ciofoaia: În urma colaborării cu cei de la Aspen , am stabilit împreună ca Andrei Rusu să facă parte din staff.
Rusu: prin intermediul meu a ajuns la Oţelul şi Gazele.
Ciofoaia: Rămâne de văzut cine vrea să stea să joace, nu-i putem forţa. Nu stăm într-un jucător, Oţelul e echipa Galaţiului.  Datele despre buget sunt confidenţiale, dar vă puteţi lua informţiile de pe siteul anaf, aşa cum presa a mai procedat.  Ne bazăm pe drepturile tv, sponsorizări pentru stabilirea bugetului.
Va contribui şi finanţatorul. Florin Buhală nu va fi finanţator, e reprezentatul firmei care ne va da consultanţă manageriale sportivă. Dacă paşii sunt spre decizia de preluare a clubului de către compania australiană, depinde de rezultatele viitoare. Narcis Răducan este în concendiu de odihnă, la cererea dândului.
Nu putem să ne luam obiective măreţe pentru acest sezon. Nu facem greşeala din ediţia trecută.  Szekely trebuia să vină de astăzi, dar îi naşte soţia.
Nu vreau să fac promisiuni fanilor până nu avem confirmarile

13:40  Rusu: De principiu, antrenorul va fi străin.
Ciofoaia: Îmi doresc toţi jucătorii care sunt sub contract, dar doar dacă se implică activ. Nu s-au făcut încă plăţile restante către jucători, dar vom rezolva şi această problemă.

13: 43 Final de Conferinţă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal