FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Metalosport are șanse mari de promovare”

7
La Lider Sportiv, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre situația fotbalului din județ:

Liviu Ciubotariu: ”În general sunt mulțumit de sezonul actul, eu am preluat campioantul din mers, am condus din postura de președinte AJF Galați, doar retrul. Metalosport a dominat campionatul de la început până la sfârșit. Să spunem că au avut noroc la stabilirea adversarului pentru baraj, FC Gârceni, este cel mai slab posibil adversar, este aceiași echipă cu care a jucat Sporting Liești anul trecut la baraj, Metalosport are șanse mari de promovare. Apoi, dacă vor promova cred ca vor rămâne în Liga a III-a. 

Sezonul viitor nu știu cine va fi în fruntea Ligii a IV-a, sunt multe echipe, Avântul Valea Mărului, Gloria Ivești, Fulgerul Smulți, sunt echipe, vom vedea câte echipe vom avea din toamnă în Liga a IV-a, 14 sau 16. Așteptăm să se termine actualul sezon apoi vom vedea ce va fi în sezonul viitor. Deocamdată din Liga a V-a și-a exprimat dorința de a juca în Liga a IV-a, Petrolul Schela, câștigătoarea din seria I. În seria a II-a din Liga a V-a, am avut o situație specială, Siretul Piscu și Voința Cudalbi au terminat aproape la egalitate de aceea am premiat ambele echipe pentru câștigarea seriei a II-a. Cei de la Siretul Piscu nu știu dacă vor juca în Liga a IV-a. Despre Voința Cudalbi va spun în premieră sunt în discuții cu Ion Gigi, fostul jucător de la Oțelul. El este profesor de sport la Cudalbi și dacă vor reuși să îl convingă să antreneze echipa vor juca în Liga a IV-a. Ion Gigi a dispărut din fotbal după ce a antrenat la Vaslui și Petrolul Moinești. Sporting Liești a rămas în Liga a III-a și sportiv, să sperăm că vor continua și în sezonul viitor, să nu fie probleme financiare”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal