FOTBAL: Metalosport atacă promovarea în Liga a III-a

4
După ce au bifat primul obiectiv al finalului de sezon, calificarea în finala fazei județene a Cupei României, pentru campioana județului, Metalosport, urmează cel mai important meci al sezonului.  Pe stadionul „Unirea”, din orașul Odobești, Vrancea, fotbaliștii de la Metalosport vor juca barajul de promovare în Liga a III-a. Sâmbătă, 21 iunie, de la ora 18.00, echipa pregătită de Vlad Paul, va întâlni la jocul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, FC Gârceni, campioana județului Vaslui. 
Echipa vasluiană este aceiași de care sezonul trecut Sporting Liești a trecut la baraj. Atunci pe stadionul ”Letea” din Bacău, Sporting Liești a învins FC Gărceni cu 5-3. Barajul de promovare în Liga a III-a, a fost pregătit de Metalosport cu meciurile din cupă, unde ultimele două jocuri au fost încheiate și câștigate, după prelungiri și loviturile de departajare, 5-3 în semifinale cu Avântul Valea Mărului, 3-0 la loviturile de departajare și 4-3 cu Foresta Șendreni. Lotul cu care Metalosport a câștigat Liga a IV-a: Iulian Popovici, Ovidiu Lupu, Ionuţ Luca, Vasilică Popa, Daniel Sandu, Dănuţ Vicleanu, Bogdan Ivanov, Marius Tudose, Răzvan Smadu, Cristian Frunză, Viorel Manolache, Bogdan Tache, Ciprian Kiss, Andrei Mihu, Aurel Serian, Nicuşor Ilie, Gabriel Palade, Florin Alexandru, Dragoş Căruceru, Ionuţ Ciochină. Antrenori: Vlad Pavel, principal, Ciprian Mocanu, secund. 
De partea cealaltă FC Gârceni, câștigătoarea din Liga a IV-a Vaslui, a jucat miercuri finala fazei județene Vaslui a Cupei României. Echipa originară din comuna Gârceni a pierdut finala 2-3 cu cei de la Vitis Șuletea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal