FOTBAL: Vlad Drăgan: ”50 de ani, 50 de legende este modul nostru de a sărbători 50 de ani de Oțelul”

23
Redactorul șef al saitului suporterilor Oțelul, www.dunareabatrana.com, Vlad Drăgan, a intrat în direct la Lider Sportiv de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre situația de la Oțelul și despre seria de articole ”50 de ani, 50 de legende”. 

Vlad Drăgan: ”Jucătorii de la Oțelul au restanțe de cinci luni și nu au fost declarați liberi de contract, aici este o problemă. Rămâne de văzut dacă vor mai fi motivați jucătorii, dacă vor continua la Oțelul și nu își primesc banii, dar așa e legea. După cum ați văzut, din articolul de pe www.dunareabatrana.ro, de pe saitul Ministerului Finanțelor lipsește bilanțul financiar pe anul 2012 la clubul Oțelul. Din ce știu eu, ori ce firmă are bilanțul pe saitul ministerului. La Oțelul grosul banilor a intrat în 2012. În afară de asta, un lucru interesant, în 2013 când TNG a preluat tot ce înseamnă Oțelul, am găsit cheltuieli de 10 milioane de euro, în condițiile în care și veniturile erau tot de 10 milioane de euro, iar Lucian Ciofoaia a spus că nu a găsit bani la club. Clubul a transmis un comunicat în urma articolului publicat de Dunărea Bătrână, dar nu ne explică partea de venituri și cheltuieli.   

La Dunărea Bătrână am început seria de articole ”50 de ani, 50 de legende”, asta cu ajutorul unui cititor fidel Marius Cernat. E normal ca la 50 de ani de Oțelul să vrem să sărbătorim, acesta e felul nostru de a sărbători 50 de ani de Oțelul. Ultimul episod publicat este cu Ioan Filip, unul dintre puținii campioni care au mai rămas la echipă. În iarnă vom avea o surpriză pentru cititori. Următorul episod la 50 de ani, 50 de legende va fi cu Marius Stan, jucător și conducător la Oțelul, dar vor mai urma și alții. Lumea ne întreabă când vine rândul lui Vali Ștfean, va veni rândul tuturor, avem de unde alege. A fost greu sa facem o listă cu 50 de legende”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal