FUTSAL: David Asandei: ” Obiectivele nu au putut fi îndeplinite din cauza ghinionului accidentărilor”

3


La Lider Sportiv de la Pro FM-Lider Fm, antrenorul de la United, David Asandei, a făcut o scurtă analiză a sezonului trecut, a vorbit despre jucătorii internaționali ai echipei cât și despre retragerea celor doi piloni de bază ai vicecampioaniei 2011, Bogdan Dima și Daniel Popliacă.  
David Asandei: ”Sezonul recent încheiat a fost unul greu, ținând cont că am întinerit lotul. Obiectivele au fost parțial îndeplinite, am termminat sezonul regulat pe locul patru, iar în play-off am încheiat pe cinci. În Cupa României, am jucat semifinale cu cei de la City us Târgu Mureș. Obiectivele nu au putut fi îndeplinite din cauza ghinionului accidentărilor jucătorilor de valoare. Mihai Bâgu s-a accidentat în play-off cu Spicom Sfântu Ghorghe, Ovidiu Tudose s-a accidentat tot în play-off, Viorel Cojoc a jucat nerefăcut, a tras de el. Deși accidentat Petrișor Toniță a rămas în poartă, Petrișor a jucat și la echipa națională, nu am putut să ne opunem să nu îl lăsăm la echipa națională, poate pe viitor ne vom revizui și noi comportamentul față de națională.   
Sunt mulțumit câ am reușit și să oferim jucători pentru echipa națională. Petrișor Toniță, a făcut trecerea de la tineret la seniori,    pot spune că va ocupa postul de titular la națională, are un singur concurent, Andrei Grigoraș, de la Spicom Sfântu Gheorghe. Din punctul meu de vedere, Toniță este mai complet decât Grigoraș. În sezonul recent încheiat a debutat la prima reprezentativă și Cătălin Ivan, acesta a și marcat trei goluri și sunt sigur că va fi jucător de bază al echipei. Pe lângă Cătălin Ivam mai este și Mihai Bâgu, din păcate acesta s-a accidentat pe finalul sezonului și a ieșit din circuit. Mihai Bâgu este un jucător complet la futsal din punctul meu de vedere. La echipa de tineret am avut trei jucători selecționați, George Buleandră, Octavian Cireș și portarul Bogdan Salichi. George Buleandră este la al doilea sezon la lotul de tineret și sperăm să confirme și la seniori, la fel ca Petrișor Toniță. Octavian Cireș a debutat cu gol la naționala de tineret, în timp ce Cătălin Ivan a marcat două goluri la al doilea joc.   

Tot în recentul sezon încheiat s-au retras oficial din activitate Daniel Popliacă și Bogdan Dima. Vreau să le mulțumesc pentru efortul depus la United, cu ei în echipă am fost vicecampioni, finaliști ai cupei și am câștigat medalia de bronz în Liga I”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal