FUTSAL: David Asandei: ”Pentru a ne bate la titlu avem nevoie de un buget de 8-10 miliarde de lei”

11
În intervenția de la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a mai vorbit despre bugetul necesar pentru sezonul viitor, ”dezertarea” lui Emanuel Moldoveanu sau posibila sa numire la echipa națională.  -despre bugetul necesar sezonul viitor: 
”Pentru sezonul viitor vom avea nevoie de un buget de 8-10 miliarde de lei, pentru a ne putea bate la titlu. Înfințarea echipei a doua va mări cheltuielile pentru că aceasta va juca într-o competiție paralelă. La completarea bugetului ne ajută Primăria și Consiliul Local Galați, cât și sponsorii noștri, oameni care sunt alături de noi și nu au vrut să fie cunoscuți.  Principalul finanțator este domnul Ștefu, acesta este alături de noi din 2008”. -”dezertarea” lui Emanuel Moldoveanu:

”Pentru mine, Emanuel Moldoveanu este o mare dezamăgire. Când a venit la noi, în urmă cu un an și jumătate, i-am spus că va ajunge la echipa națională. A fost convocat pentru campionatul Mondial din Belgia, dar a renunțat pentru a juca în Irlanda la o echipă de amatori, unde este bine plătit, nu am putut să îl înțeleg ori ce sportiv își dorește să ajungă la un campionat Mondial sau European”.    

-posibila sa numire la echipa națională: 
”Au fost ceva propuneri, dar la București, la Federație, nu s-au concretizat. Eu am venit la Federație cu o prounere de a înființa România B, echipă din care să facă parte jucători care nu pot intra în circuitul echipei naționale. Echipa B ar fi pregătit jucători pentru prima echipă în caz că jucătorii de la prima echipă se vor accidenta”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal