HOCHEI: Dunărea pregătește sezonul viitor cu un turneu în străinătate și cantonament la munte

7
Vineri seniorii de la Dunărea au susținut primul antrenamnet în formulă extinsă. Pe lângă jucătorii localnici care au activat sezonul trecut la gruparea gălățeană și cei promovați de la echipa U 20, la antrenamente conduse de Marius Trandafir, s-au prezentat și jucătorii transferați recent de Dunărea de la Progym Gheorgheni. 
Până la începerea primei competiții oficiale a sezonului, Cupa României, de la Galați, Dunărea are în program turnee de pregătire în țară și străinătate, dar și o serie de meciuri de pregătire. La Galați, hocheiștii antrenați de Marius Trandafir se vor pregăti încă patru săptămâni, la bazele sportive din oraș, terenul sintetic de la patinoar, stadionul ”Portu Roșu” și bazinul de înot de la Baia Comunală. Apoi după mai bine de o lună de pregătiri intense, hocheiștii gălățeni vor beneficia de o săptămână de pauză. La revenirea din scurta vacanță, gălățenii vor pleca timp de zece zile, în cantonament la munte, la Cârța sau Brașov, unde vor începe pregătirea specifică, pe gheață. De asemenea stagiul cuprinde două meciuri test cu echipele afalte în pregătiri la Brașov sau Cârța. 
După cantonamnetul montan, în jurul datei de 20 august, dunărenii intenționează să efectueze un turneu de pregătire în străinătate, Ungaria sau Slovacia, unde vor susține o serie de jocuri cu adversari redutabili. La începutul lunii septembrie, Dunărea va reveni la Galați unde va susține pregătirea pe gheața patinoarului „Dunărea”, pentru prima competiție oficială a sezonului „Cupa României”, competiție ce se va desfășura la patinoarul din orașul nostru. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal