MINIFOTBAL: Galațiul reprezentat de Știința la Turneul Final al Campionatului

3
Pe lângă Milan și Lyon, municipiul Galați va mai fi reprezentat în competițțile naționale de minifotbal de încă o echipă. Între 3 și 6 iulie, la Roman, județul Neamț, se va disputa Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. La competiția în care este pus în joc titlul de campioană a României la minifotbal, Galațiul va fi reprezentat de Știința. 
Pentru a juca la Turneul Fianl, Știința a trecut zilele trecute prin focurile jocurilor de calificare în faza finală, baraj. Meciurile de calificare s-au disputat la Buzău, iar Știința a obținut calificarea după două victorii, 5-1 cu campioana din Tulcea, AS Deltarom și 5-2 cu campioana din Sfântu Gheorghe, A&Z.  
Joi, 26 iunie, de la ora 20.00, la ședința tehnică premergătoare Turneului Final al Cupei României, la care vor participa din Galați, Milan și Lyon, se va stabili prin tragere la soți programul de la Turneul Final al Campionatului Național, unde Știința își va afla adversarii.

La precedenta ediția a Campionatului Național, Oțelul a fost reprezentata campionatului din Galați la Truenul Final. ”Oțelarii” s-au oprit în faza grupelor după ce au terminat grupa C, pe locul patru cu trei puncte, golaveraj 15-17. Rezultatele gălățenilor au fost: 3-4 cu Lis Affair Tomești Iași, 2-6 cu Oz Er Golden Boys Bacău, 7-0 cu Euro Impact Roman și 3-7 cu Phoenix Hunedoara. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal