MINIFOTBAL: Lyon și Milan reprezintă Galațiul la Turneul Final al Cupei României

7
În perioada 27-29 iunie, la Sibiu, se va desfășura Turneul Final al „Cupei României”. La competiția de la Sibiu vor participa 48 de echipe, din care două din Galați, Milan și Lyon. În urma tragerii la sorți, Lyon a fost repartizată în grupa H, alături de: Chedra Vigo Ploiești, Smiley Otopeni și FC Experții Râmnicu Vâlcea. Milan, a fost repartizată în grupa L, iar adversarele vor fi: Dia Guard Zalău, Lin & Ema Alba Iulia și CSD Deva. 
Programul celor două echipe gălățene în grupe va fi: vineri, 27 iunie, ora 10.00 Lyon-Smiley Otopeni; ora 11.00, Milan-Dia Guard Buzău; ora 17.00, Lyon-Cedra Vigo Ploiești; ora 19.00, Milan-CSD Deva. Sâmbătă, 28 iunie, ora 10.00, FC Experții Râmnicu Vâlcea; ora 11.00, Milan-Lin & Ema Alba Iulia. Primele două clasate din grupe se vor califica în faza optimilor de finală. Tot sâmbătă, sunt programate meciurile din optimi și sferturi, iar duminică se vor juca semifinalele și cele două finale. 
La precedenta ediție a cupei, Galațiul a fost reprezentat de Atletico și Bornx, iar cele două echipe s-au oprit în sferturile competiției. În sezoanele precedente, echipele care au reprezentat Galațiul au fost: 2012, Ajax, s-a oprit în optimi, 2011, Ancora nu a trecut de faza grupelor iar în 2010, Știința a ajuns până în faza sferturilor.
Altfel, joi 26 iunie, tot la Sibiu, va avea loc tragerea la sorți a programului meciurilor din Campionatul Național de Minifotbal. Echipa care va reprezenta orașul la Turneul Final al Campionatului Național de Mimifotbal va fi Știința Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal