RUGBY: Juniorii U 18 de la RCM Galați joacă baraj pentru calificarea la Turneul Final

7

La finele săptămânii trecute, la București, pe stadionul „Arcul de Triumf” s-au disputat meciurile de la Turneul Semifinal, al Diviziei Naționale de Juniori sub 18 ani. La competiie au participat cele mai bune 12 echipe, împărțite în două grupe valorice, în funcție de clasările din grupele regionale. Juniorii sub 18 ani de la RCM Galați, locul doi în grupa Moldova, a fost repartizată în grupa valorică A, alături de Cleopatra Mamaia, CSA Steaua București, Flamingo București, CS Școlar Gura Humorului și RCM Timișoara.

Apoi, cele șase echipe au fost împărțite în două serii, iar RCM Galați a jucat în seria A1, alături de Cleopatra Mamaia și Flamingo București. Cele două jocuri din grupă cu Flamingo și Cleopatra, echipă care a terminat neînvinsă grupa regională, au fost piredute de gălățeni. Cele două înfrângeri au plasat gruparea gălățeană pe locul trei în serie, iar juniorii gălățeni au întîlnit RCM Timișoara în meciul pentru stabilirea locurilor cinci-șase din prima grupă valorică. Juniorii gălățeni s-au impus cu 31-14 și au terminat grupa pe locul cinci.

Locurile cinci și șase din grupa A, vor juca baraj poentru calificarea la Turneul Final al Diviziei Naționale de Juniori U 18. RCM galați va juca barajul cu cei de la Insdustria Sârmei Câmpia Turzii, iar în celălalt meci de baraj vor juca RCM Timișoara și Stejarul Buzău. Barajul se va disputa sâmbătă, 7 iunie, pe teren neutru, iar RCM Galați va întâlni ISCT, la București. Spre deosebire de meciurile de la Turneul Semifinal, unde s-au jucat doupă reprize a câte 20 minute, barajul se va juca două reprize a câte 30 de minte. Învingătoarea jocului de baraj va obține calificarea la Turneul Final al Diviziei Naționale de Juniori sub 18 ani. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal