RUGBY: RCM Galați ”lanternă” și în Cupa României!

2

Cele două înfrângeri înregistrate de RCM Galați în Cosntanța, cu RCJ Farul Cosntanța și CS Năvodari, au făcut ca după primele jocuri din faza regională a cupei ca RCM Galați să dețină ”lanterna” și în a doua competiție internă la care participă. Gălățenii de la RCM sunt pe locul patru în grupă fără puncte, două înfrângeri, 6-102 pe terenul celor de la RCJ Farul Constnața și 6-37 cu colega de eșalon CS Năvodari, esaveraj 12-139.

Liderul grupei Dobrogea, din care face parte și RCM Galați, este CSM Olimpia București, două victorii, una chiar la Constanța, nouă puncte. Locul doi, ultimul care asigură promovarea în faza următoare a competiției este ocupat RCJ Farul Constnața, cu cinci puncte. Revelația Diviziei Naționale de Seniori, este pe locul trei tot cu cinci puncte.

Meciurile din cupă se vor relua în tomna acestui an, la începutul lunii octombrie, iar RCM Galați va juca trei meciuri consecutive acasă. Miercuri, 1 octombrie, pe „Municipal”, RCM Galați va întâlni liderul grupei CSM Olimpia București. Gruparea bucureșteană va reveni pe stadionul din Valea Orașului, pentru al treilea sezon, al doilea consecutiv. Apoi, la doar trei zile distanță sâmbătă, 4 octombrie, gălățenii vor uca cu RCJ Farul Constanța, cealaltă grupare de prima ligă din grupă. Ultimul meci de acasă din cupă RCM Galați îl va juca sâmbătă, 11 octombrie, cu CS Năvodari.  

De remarcat că toate cele 12 puncte ale gălățenilor din cupă au fost marcate de centrul/uvertura, Gabriel Partenie, din patru lovituri de pedeapsă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal