RUGBY: RCM Galați a terminat pe locul patru ”Belgrad Winner”

9
Zilele trecute la Belgrad, Serbia, RCM Galați a participat la ediția 2014 a turneului internațional ”Belgrad Winner”, rugby în 7. Alături de rugbiștii gălățeni la competiția din capitala Serbiei au mai participat echipe din Serbia, Bosnia Herțegovina, Muntenegru, Croația, Polonia, Bulgaria și România, cealaltă echipă românească de la ”Belgrad Winner” a fost colega de eșalon a gălățenilor CS Năvodari. 
Turneul din capitala Serbiei a fost abordat de clubul gălățean cu un lot de 13 jucători, din lotul deplasat în Serbia au fpâăcut parte atât seniorii  Gabriel Partenie, Ionuț Cosmiuc, Cristi Boboc, Cosmin Tihan, George Rusu, Costel Manolache, cât și juniorii:  Ionuț Cucu, Valentin Cincu, Iulian Iftode, Laurențiu Neagu, Costel Ciubotaru, Antonel Munteanu, Mihai Lungu. 
Rezultatele din grupîă ale gălățenilor au fost: Rudar (Bosnia Hetegovina)-RCM Galați 0-29, RCM Galați-Arsenal (Muntenegru) 22-0, Pobedink Mozzart (Serbia)-RCM Galați 0-14, RCM Galați-Poland Chaos (Polonia) 69-0, RCM Galați-Naționala Bulgariei 7-22. Grupa a fost terminată de RCM Galați pe locul doi cu patru victorii și o înfrângere, esaveraj 141-29, 8 puncte.

În urma jocurilor din grupe, cele două echipe din România de la turneu, RCM Galați și CS Năvodari, vechi cunoștințe în competițiile interne, au jucat în finala pentru locurile trei-patru. La fel ca în meciurile din acest sezon din Divizia Națională de Neniori sau Cupa României, CS Năvodari a învins, scorul fiind 27-7, gălățenii au marcat un singur eseu, pe centrul buturilor, transformat. 

Printre marcatorii echipei gălățene la turneul din Serbia au fost: George Rusu marcator a șase eseuri, Gabriel Partenie autorul a cinci încercări sau Ionuț Cosmiuc responsabil cu transformările la turneul din Serbia.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal