Ultimele noutăţi de la Oţelul, la Lider Sportiv

6

Emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM Lider FM, singura de sport din regiune, are ca subiect principal ultimele noutăţi din tabăra Oţelului. În cea de-a 13-a ediţie, Mani Săvăstru şi Nic Constandache vor discuta împreună cu Andrei Rusu, şeful Departamentul de Scouting de la Oţelul, despre viitorul clubului şi mutările realizate.

O altă prezenţă spectaculoasă e cea a lui Cristi Petre (Eurosport), unul dintre cei mai buni comentatori de la ora actuală, care va analiza tot ceea ce s-a întâmplat până acum la Campionatul Mondial de Fotbal.
Tot legat de fotbal se va discuta cu Ilie Hagioglu, cu privire la viitorul celor de la FCM Dunărea, şi Dorin Butunoiu, despre performanţa reuşită de Metalosport.

De asemenea, va intra în legătură directă prin telefon şi Alex Stanciu, managerul de la Phoenix Galaţi. Clubul de baschet organizează în weekendul viitor un turneu de streetball pentru amatori.

În această ediţie, cei doi realizatori vor lansa şi o provocare inedită, referitoare la sectorul juvenil al fotbalului gălăţean. Comentarii, întrebări şi sugestii puteţi adresa pe pagina oficială de facebook a emisiunii Lider Sporitv  sau la rubrica de comentarii a site-urilor partenerilor, www.dunareabatrana.ro şi www.sportgalati.com.

Atenţie! Emisiunea Lider Sportiv va începe la ora 14.45, după topul muzical. Poate fi ascultată pe 92,4 FM sau pe www.liderfm.ro.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal