BASCHET: Florin Nini a anunțat obiectivele echipelor de seniori ale clubului Phoenix

2
După ce a reușit primele transferuri atât la echipa de fete cât și la cea masculină, în direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, managerul clubului Phoenix, Florin Nini, a anunțat obiectivele celor două echipe de seniori ale clubului: 

”La echipa de fete obiectivul este calificarea în play-off, deși suntem în al doilea an în Liga Națională. Cei de la Brașov au intrat în play-off după șase ani și cu un buget mai mare ca al nostru. Noi am început bine, nu ne ascundem după deget, vrem să ne calificăm în play-off. Sezonul trecut a fost de tranziție în Liga Națională, în noul sezon vrem în a doua treime, locurtile 9-10 adică în play-off.”    

Sezonul de debut în Liga Națională de Baschet Feminin a fost terminat de Phoenix pe locul nouă, la doar un punct de locul opt, ultimul care asigura prezența în play-off. Phoenix a pierdut calificarea în play-off în ultima secundă a jocului de la Timișoara cu BC Danzio.

Echipa masculină își propune în viitorul sezon al Ligii I (liga secundă) să se califice la un Turneu Final de promovare în LNBM: ”La băieți, după ce s-au întors acasă Robert Bolobiță și Andrei Petică, plus cele două transferuri de la LPS Focșani, alături de jucătorii noștri vom ridica ștacheta și ne dorim calificarea la Turneul Final de promovare în Liga Națională, după ce sezonul trecut hne-am calificat în premieră la un Turneu Semifinal. Ne bazăm pe valorile noastre locale și încercăm să mai aducem doi-trei jucători cu experiență.”


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal