BOX: Lucian Bute: ”Există posibilitatea unui meci revanșă cu Jean Pascal”

4

La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, fostul campion mondial, Lucian Bute, a anunțat că este posibil un meci revanșă cu Jean Pascal: ”Cu Jean Pascal există în contract o clauză de revanșă. El are meci în septembrie sau octombrie, eu voi boxa la sfârșitul anului, iar dacă totul va fi bine, sunt șanse ca în prima parte a anului viitor să avem parte de un meci revanșă. În acel meci cu Jean Pascal nu a fost Lucian Bute, nu am arătat ce pot în meciul cu Pascal. A fost o perioadă grea, nu cut scuze că am pierdut meciul dar aș fi putut da mai mult. 

Până la meciul revanșă cu Pascal, Lucian Bute, a declarat că are alte priorotăți, cum ar fi stabilirea noului antrenor și victoria în următorul meci:”Deocamdată revanșa cu Jean Pascal e prea departe, pentru mine e important să îmi găsesc echipă și să mă pregătesc pentru următorul meci. Important este să ies bine din acest meci, să arăt bine în ring, în cazul în care nu iese bine și nu arăt bine în ring șansele de revanșă sunt minime pentru că nu va exista interes. Totul trebuie luat pas cu pas, vreau să arăt ce pot în ring. La meciul cu Pascal am făcut declarații acide, spectaculoase, dar nu este genul meu, eu vreau să vorbesc în ring, să vorbească brațele cum se spune în box”. 

În cariera de boxer profesionist, Lucian Bute a disputat 32 de meciuri, din care a câștigat 30, 24 dintre ele au fost câștigate prin KO. De asemenea Lucian Bute a pierdut două lupte, cu britanicul Carl Froch și canadianul Jean Pascal, la ultimul cu posibilitatea unui meci revanșă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal