Ce aparate fitness sa folosesti de acasa

4

Antrenamentele fitness efectuate acasa reprezinta o adevarata placere de a face sport in orice moment. Indiferent de conditiile meteo, activitatile sportive de acasa vor fi mereu la indemana pentru a te mentine mereu in forma
Aparatele fitness sunt potrivite in orice anotimp, deoarece pe tot parcursul anului ai un motiv sa faci miscare. Sunt chiar acolo in fata ta si asteapta sa fie testate cu multa buna dispozitie. Pentru ca acesta este efectul unui antrenament atunci cand practici sportul preferat. Noi iti recomandam banda de alergare si bicicleta eliptica de pe Sportaddict.ro, unde gasesti numeroase modele. Cu siguranta iti vei gasi ceva pe placul tau!
Banda alergare
Acest aparat fitness este unul dintre cele mai eficiente metode de a te mentine in forma sau de a slabi. Persoanele de orice varsta pot utiliza banda alergare prin antrenamente de intensitate mica sau mare, in functie de necesitatile sale. Asteapta sa fie testata in salile de sport, dar poate fi achizitionata si pentru acasa. Astfel, va fi mereu la dispozitia ta atunci cand iti doresti sa faci miscare. 
Orice banda de alergat trebuie aleasa in functie de model, greutatea maxima recomandata si functiile oferite. Preturile difera in functie de tipul de banda ales: magnetica, electrica sau profesionala.  Cu toate ca banda alergare magnetica este accesibila, modalitatea de actionare implica impingerea si reglarea vitezei cu ajutorul picioarelor. Cu toate ca alergarea este echivalenta cu cea pe suprafete plane, este mult mai usor sa faci jogging pe un model electric care porneste prin actionarea unui singur buton. Unele modele ofera functii suplimentare precum inclinarea covorului de alergare sau posibilitatea de pliere. 
Bicicleta eliptica
Un alt aparat fitness eficient este bicicleta eliptica, deoarece antrenamentul implica miscarea simultana a mainilor si picioarelor. Astfel, realizezi un antrenament complet cu care obtii rezultate rapide pe teremen lung. Aceasta asigura exercitarea unor miscari naturale si usoare, o stabilitate buna si o pozitie corecta a spatelui. Iata o modalitate buna de a te relaxa chiar la tine acasa!
Incepe cu un antrenament lejer de 10 minute, pentru a te obisnui cu ritmul. In acest mod vei evita oboseala si aparitia febrei musculare. Ulterior, poti mari intensitatea de pana la 20 minute pentru rezultatele dorite. Opteaza pentru bicicleta eliptica de pe Sportaddict.ro la preturi accesibile care cresc in functie de producator si functiile oferite. 
Iti dorim spor la antrenamente!
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal