FOTBAL: Alex Zaharia: ” Îmi doresc să fiu pe teren cu Ceahlăul”

7

În intervenția de la LIDER SPORTIV, Alex Zaharia,  a mai vorbit despre jocurile amicale ale Oțelului din Slovacia și transferurile la echipă din această perioadă: ”Meciurile amicale sunt partide de verificare, iar noul antrenor a încercat să cunoască jucătorii. Viitorul campionat va fi unul greu, lupta la retrogradare va fi la fel de grea. Nouă la Oțelul ne-a plecat  mai mult de jumătate de echipă și au semnat câțiva jucători. Nu pot să îmi dau cu părerea despre noii jucători  nu i-am văzut la lucru”.

Despre ceilalți jucători care au jucat sezonul trecut în Liga I cu Oțelul și care au fost trimiși la echipa secundă Alex Zaharia a spus: ”Alături de mine dintre cei ”exilați” la echipa a doua s-a pregătit doar Georgel Pungă. Nu știu situația lui Cristi Sârghi și Marquinhos”. 

De asemenea, mijlocașul a spus că este apt fizic să joace pentru Oțelul în primul meci al sezonului: ”Nu am apucat să văd meciurile de pregătire și să văd jucătorii care îmi sunt concurenți pe post, am timp să văd echipa la treabă.  Din punctul meu de vedere sunt pregătit să intru pe teren în meciul de sâmbătă din Cupa Ligii cu Ceahlăul. Nu știu cât de spectaculoase au fost golurile mele de la Oțelul, știu că au fost importante pentru echipă și acest lucru mă bucură”. 


În incheiere, Alex Zaharia a declarat că încă nu și-a făcut o părere despre noul antrenor al echipei Michael Weis: ”Despre antrenorul german Michael Weis nu am aflat prea multe. Nu pot să îmi fac o părere nu am lucrat cu el și nu îl cunosc. Îmi doresc ca sâmbătă cu Ceahlăul să fiu pe teren”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal