FOTBAL: Alexandru Vlasie: ”În inima mea este imprimată emblema Oțelului. Iubesc Oțelul și tot ce este legat de acest club”

14

În intervenția de la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, Alexandru Vlasie, a vorbit despre realția cu antrenorul german Michael Weis, atmosfera din vestiar sau relația cu jucătorii străini: ”Cu antrenorul Michael Weis am o relație foarte bună, este un antrenor foarte bun care ține foarte mult la disciplină. Atmosfera din vestiar este bună, am început cu dreptul sezonul, așteptăm să vedem ce va fi. Cu jucătorii străini ne înțelegem foarte bine, încercăm să-i integrăm în grupul nostru, să facem un grup unit și când intrăm pe teren să tragem unul pentru altul”.    

Despre debutul de sezon, Alexandru Vlasie, a spus că nu este stabilit ca obiectiv un număr anume de puncte: ”Nu avem stabilit un număr de puncte, vrem să progresăm de la meci la meci și să câștigăm fiecare joc. A fost o perioadă  de pregătiri foarte solicitantă cu două antrenamente pe zi, unul fizic și unul tactic. Cu Dinamo va fi un meci greu, cine va intra pe teren va da 100% pentru cele trei puncte puse în joc”. În aceeași intervenție, Alexandru Vlasie, a declarat că nu este speriat de posibilii concrenți pentru poarta Oțelului: ”Se vorbește foarte mult că o să vină portari, pe mine nu mă privește acest lucru, eu trebuie să muncesc, iar când voi intra pe teren să dau totul”. 

În încheiere, Alexandru Vlasie, și-a declarat atașamentul față de clubul Oțelul: ”În inima mea este imprimată emblema Oțelului. Iubesc Oțelul și tot ce este legat de acest club”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal