FOTBAL: Atletico a luat bronzul, Zimbrul a terminat pe patru la CN fotbal pe plajă

23
Timp de trei zile, de vineri până duminică, la Mamaia s-au disputat meciurile de la Turneul Final al Campionatului Național de fotbal de plajă. Au participat patru echipe, două din Galați, Atletico și Zimbrul Slobozia Conachi, FC București și Performer Constanța.  

Meciruile s-au disputat după sistemul fiecare cu fiecare, iar în debutul turneului s-au înregistrat rezultatele: Atletico-FC București 2-4 și Zimbrul Slobozia Conachi-Performer Constanța 3-6. În a doua zi, Atletico a pierdut la limită, 2-3 cu  Performer Constanța iar Zimbrul a cedat 3-5 cu FC București. După rezultatele din primele două zile de concurs, duminică s-au jucat cele două finale. În finala mică, s-au întâlnit cele două echipe gălățene, în reeditarea finalei de la Galați Beach Cup 2014, iar victorioși au iești din nou cei de la Atletico, de data acesta cu 6-5. Victoria celor de la Atletico cu Zimbrul a fost sinonimă cu medaliile de bronz în Campionatul Național de ”beach soccer”. 
Lotul cu care Atletico, echipă care activează în Liga de Minifotbal Galați, a câștigat medaliile de bronz: Costel Crăescu, Marian Luca-portari, Claudiu Iurea, Marius Grecu, Florin Bădărău, Claudiu Muha, Petrişor Tudose, Silviu Falcaru, Costel Timofte, manager Vali Vrânceanu. Zimbrul Slobozia Conachi, echipă din Liga a V-a Galați a avut la dispoziție lotul: Ionuţ Mitrea, Marian Grigoraş, Ovidiu Popescu, Ciprian Costian, Sorin Miron, Fănel Vlase, Dragoş Anghel, Stelian Boghian, Florin Grigoraş, Gabriel Rădulescu, antrenor Florin Anghel.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal