FOTBAL: Damian Băncilă: ”Vream să avem o echipă tânără, de perspectivă”

3

Antrenorul principal de la divizionara secundă FCM Dunărea, Damian Băncilă, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, despre reunirea echipei gălățene: ”După o perioadă de tranziție destul de lungă am reușit și ne-am reunit încă din 14 iulie, iar antrenamentele le-am început de marți 15 iulie. Prima săptămână a fost pentru readaptarea organismului. De la reunire au mai apărut și Adăscăliței, jucător cu care am lucart la Oțelul II. Mă bucur că în lotul nostru sunt patru jucători cu care am lucart la Oțelul II: Manea, Adăscăliței, Gohoreanu și Lupu, este adevărat mi-aș dori mai multți jucători la echipă să facem o treabă frumoasă”.  

În aceeași intervenție de la Lidwer Sportiv, Damian Băncilă a anunțat plecările de la echipă: ”Deocamdată în lot sunt mai puțini jucători față de lotul cu care am terminat sezonul trecut. Au plecat Bâtfoi, Neagu, Matei, Ion Valentin, Ursu, Vraciu și Stelian Cucu la Oțelul. Obiectivul este de a crea o echipă foarte tânără, nu pe un schelet cu experiență. Vream să avem o echipă tânără de perspectivă care să practice un fotbal modern, să fim o echipă care la anul să reactualizăm lotul, cu rezultate bune să ne ajute să ne menținem în Liga a II-a și la anul să atacăm promovarea”. 


Altfel, în sezonul viitor FCM Dunărea va evolua în seria I din Liga a II-a alături de: Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău, CF Brăila, Gloria Buzău, Rapid CFR Suceava, Farul Constanţa, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Baloteşti, Fortuna Poiana Cîmpina.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal