FOTBAL: Gabriel Viglianti:” Este incerdibil ce s-a întâmplat la Oțelul”

9

Aflat în concediu în Argentina, încă directorul sporitv al Oțelului, Gabriel Viglianti, a intervenit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre jucătorii din actuala echipă a Oțelului: ”Despre actuala echipă de la Oțelul ce pot să zic, mă bucur pentru unii dintre jucători că au primit o a doua șansă în prima ligă. Unul dintre foștii mei antrenori avea o vorbă: ”În fotbal, te culci rezerva rezervei, și te trezești titularul titularilor”. Asta se poate întâmpla cu ori ce jucător de la echipa a II-a, cred că este momentul pentru unii fotbaliști care au avut șanse dar nu le-au folosit sau pentru cei care nu au avut deloc șanse de a juca în prima ligă. Misiunea lor este grea, este presiune pe ei, dar a venit un antrenor cu experiență care îi poate ajuta.” 
Despre plecarea lui Marquinhos, Gabriel Viglianti spus: ”Marquinhos este o pierdere mare, dar dacă nu poți să îl ții la echipă nu ai cum să îl oprești. Are și el famile, e departe de casă și nu poate să muncească fără bani. Oțelul l-a ajutat foarte mult în carieră și el este mulțumit de acest lucru.” 

În încheierea intervenției, ”Vigli” a anunțat că deși este ademenit să susțină echipele din Argentina, fiul cel mic susține Oțelul: ”Aici departe de Galați m-a apucat nostalgia, m-am gândit la Supercupa de acum trei ani, este incerdibil ce s-a întâmplat la clubul Oțelul în atât de puțin timp. Aici în Argentina, toată lumea încercă să îl facă pe fiul mecu cel mic  fan al echipelor de aici, dar el susține Oțelul.”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal