FOTBAL: Gălățenii joacă în Cupa României

9

Trei echipe din Galați vor juca miercuri de la ora 17.30, în turul de debut al Cupei României. În primul tur național al cupei participă câștigătoarele fazelor județene cât și echipele din Liga a III-a. După împerecherea făcută de FRF, două dintre echipele gălățene vor juca între ele, Gloria Ivești, echipă care activează în Liga a IV-a Galați și Oțelul II, iar cea a treia echipă din Galați, Sporting Liești va juca în Tulcea cu FC Babadag. 

Duelul gălățean din cupă dintre Gloria Ivești, câștigătoarea fazei județene a cupei, și Oțelul II, se va juca la Ivești, pe stadionul „Nicu Nour”. Pentru Gloria Ivești jocul cu satelitul de la Oțelul este cel mai important din istoria recentă a clubului. Oțelul II este obișnuită cu meciurile din cupă. Sezonul trecut ”oțelarii” s-au oprit în chiar primul tur după înfrângerea 0-1 cu vasluienii de la FC Gârceni. Jocul de la Iveşti va fi arbitrat de o brigadă vrânceană cu Mihai Gică la centru, Cristian Voicu şi Ionuţ Paraschiv, asistenţi, toţi din Focşani.

Cealaltă echipă gălăţeană care va juca în primul tur naţional al cupei, Sporting Lieşti, se va deplasa în judeţul Tulcea, la Babadag, pentru meciul cu deţinătoarea cupei din Tulcea, FC Granitul. Sezonul trecut Sporting Liești, la debut în tururile naționale ale cupei, s-a oprit în turul patru național fiind eliminată de cei de la FCM Dunărea. Printre rezultatele obținute de gălățeni a fost 21-0 cu cei de la FCM Bacău, acela fiind scorul sezonului în Cupa României. Partida de pe stadionul „Granitul” din Babadag, va fi arbitrată de Claudiu Marcu, iar la cele două linii vor fi Florin Iacob și Erchian Ionus, toți din Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal