FOTBAL: Loredana Nica și Monica Bențoiu, la echipele naționale

2
În timp ce echipa de fete de la Oțelul se află în pregătiri la Boresc, județul Harghita, două dintre componetele de bază a echipei, se pregătesc cu echipele naționale. În aceste zile, la Chișinău și Vadul lui Vodă, este în plină desfășurarea un Turneu de Dezvoltare, jucătoare sub 18 ani. Din lotul naționalei României face parte și ”oțelarea” Monica Bențoiu. 
În primul meci al turneului, România a pierdut la loviturile de departajare 5-4, cu Ucraina. Meciul doi a fost pierdut de România, la limită 1-0, cu naționala țării gazdă, Republica Moldova. În meciul cu Ucraina, Monica Bențoiu a intrat în minutul 41, în timp ce în jocul cu Republica Moldova, Monica Bențoiu a fost titulară și a jucat pe tot parcursul meciului. Vineri, 1 august, de la ora 10.30, România va juca ultimul meci la competiția din Republica Moldova cu Turcia. 
O altă jucătoare de la Oțelul, Loredana Nica, a fost convocată de selecționerul echipei naționale de senioare pentru un turneu de pregătire în Ungaria, ”Balaton Cup”. Alături de România și țara gazdă Ungaria, la turneu participă naționalele din Croația și Slovacia. Din lotul de 18 jucătoare convocate pentru turneul din Ungaria, 14 provin de la campioana Olimpia Cluj Napoca, două de la ASA Târgu Mureș, una de la CFR Timișoara și una de la Oțelul, de altfel singura jucătoare din lot care activează la o echipă din Liga I, liga secundă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal