FOTBAL: Metalosport și-a stabilit adversarii din meciurile amicale

6

Președintrele nou promovatei în Liga a III-a, Metalosport, Dorin Butunoiu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, adversarii din perioada de pregătire ai echipei: ”Lotul de seniori de la Metalosport s-a reunit de cîteva zile. Deocamdată nu avem noutăți în lot. Pregătirile se desfășoară pe plan local cu câte cinci antrenamente pe săptămână. Începând cu 2 august vor demara meciurile amicale. Vom juca patru sau cinci mecirui amicale cu echipe din zona noastră, echipe cu lot bine stabilit și experiență la nivel înalt, cum ar fi: Oțelul II (Liga a III-a), FCM Dunăra (Liga a II-a), CF Brăila (Liga a II-a) și Compet Cireșu (Liga a III-a).”  

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Dorin Butunoiu a anunțat și obiectivul echipei sale:”Obiectivul nostru la primul sezon este de a ne acomoda cu Liga a III-a. Din sezonul viitor vrem să ne întărim cu doi-trei jucători și să atacăm o nouă promovare.”  

Intervenția de la Lider Sportiv a fost încheiată de președintele nou promovatei cu câteva detalii despre partea financiară a clubului: ”Este foarte greu, de câteva săptămâmi mă gândesc doar la partea financiară a clubului și apoi la partea de organizare. Vrem să demonstrăm  că Metalosport nu a răsărit din dorința de a face bani ci de a demonstra că se poate să duci la nivel înalt echipa de fotbal.”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal