FOTBAL: Remus Pascu: ” Cu două milioane de euro este posibil să ținem echipa în Liga I”

10


La LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, direcotul executiv de la Oțelul, Remus Pascu, a vorbit despre cum va construi clubul gălățean bugetul pentru sezonul viitor al Ligii I.: ”Oțelul își dimensionează bugetul și activitățile în funcție de banii pe care îi încasaează din sursele de finanțare sigure, cum ar fi drepturile tv din Liga I. Pentru locul zece, poziție pe care a terminat Oțelul sezonul trecut, suma din prima tranșă este de 800.000 euro, din care se scad baremurile pentru competiții. Cuantumul din tranșa a doua deocamdată nu îl știm, există discuții pe tema asta”. 

În aceiași intervenție Remus Pascu, a spus cum ar putea Oțelul să obțină venituri din activitățile de marketing: ”O altă sursă sigură de finanțare, dar insignifiantă, este din activitățide marketing. Departament pe care vrem să îl dezvoltăm, vrem să avem activitate intensă la magazinul oficial, sait on-line de vânzare a produselor, caravane”. 

Şi din vânzarea de jucători Oţelul ar putea obține bani cu care să completeze bugetul pentru sezonul viitor: ”Sperăm să încasăm bani și din vânzarea de jucători. Singurul care a plecat liber de contract a fost Victor Astafei, în rest jucătorii sunt sub contract cu Oțelul. Cristi Sârghi, Alex Zaharia, Marquinhos, Georgel Pungă, Bogdan Chipirliu, sunt în atenția unor cluburi, dar dacă se vor finaliza sau nu transferurile asta este altă problemă” , a spus Remus Pascu.

În concluzie, Remus Pascu a anunțat suma pe care o consideră necesară pentru menținerea echipei în prima ligă: ”După părerea noastră cu două milioane de euro este posibil să ținem echipa în Liga I. Ăsta este obiectivul nostru, între timp căutăm și alte soluții. În România sunt probleme mai peste tot, cu excepția a două-trei cluburi, unde nu sunt probleme financiare, restul au probleme”.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal