FOTBAL: Alte trei transferuri pregătite de Oțelul

3
La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, directorul de scouting de la Oțelul, Andrei Rusu, a vorbit despre fluctuațiile din lotul echipei gălățene: ”Luni o să ajungă și Ivan Pechea, mai negociem cu doi jucători un mijlocaș străin și un atacant. Atacantul trebuia să ajungă azi, însă șederea lui s-a prelungit și o să ajungă marți, ne-am înțeles în proporție de 90%.  O să mai vină și un portar, negoceim cu doi portari, unul este Bornescu iar celălalt este străin. Până la debutul sezonului în Liga I, luni sau marți, o să anunțăm noul portar, amândoi sunt favoriți.”  

Despre plecări Andrei Rusu a menționat: ”Deocamdată nu pleacă nimeni, va pleca doar cine are ofertă, dar în acest moment nu avem nimic concret. Conducerea tehnică mai are nevoie de câteva zile pentru a vedea jucătorii. Marți sau miercuri vom organiza un meci amical unde vor evolua mai mult jucătorii aflați îm probe, apoi vom vedea cine va rămâne.”  

În aceeași intervenție, Andrei Rusu a vorbit despre situația lui Cristi Sîrghi și transferul ratat al portarului Cezar Lungu: ”Am discutat cu Criti Sârghi, nu vreau să vorbesc despre lucrurile petrecute până să vin eu la echpă. Nu sunt șanse ca el să contiune la Oțelul. La Cezar Lungu a fost și nu a fost o eroare a conducerii. Noi ne-am înțeles cu jucătorul, dar au apărut alte probleme și nu am putut finaliza acordul.” 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal