HOCHEI: La începutul lunii august, Dunărea intră pe gheață!

8
Perioada de pregătire nespecifică se apropie de final pentru hocheiștii seniori de la Dunărea. Pentru prima dată după mulți ani, echipa gălățeană va intra pe gheață la începutul lunii august! Luni, 4 august, trupa pregătită de Kari Rauhanen și Marius Trandafir, va pleca în cantonament la Brașov. Plecarea pentru Brașov este programată pentru dimineața zilei de luni, în aceeași zi fiind programat și primul antrenament specific, pe gheață. În stagiul de la Brașov, gălățenii vor susține primele ore de pregătire specifică pe gheața patinoarului ”Olimpic”, după o pauză de peste patru luni.  
La Brașov, lotul echipei gălățene va fi completat cu patru dintre cei cinci jucători finlandezi, transferați recent. Kai Syväsalmi, Pasi Hirvonen, Janne Jokila și Ville Eskelinen, se vor alătura echipei gălățene în stagiul de la Brașov, în timp ce Arttu Niskakangas se va prezenta la antrenamentele conduse de Kari Rauhanen și Marius Trandafir peste o săptămână, după ce își va rezolva problemele de familie. Cantonamentul de la Brașov este programat să se desfășoare pe durata a trei săptămâni.  
Altfel, dacă la Brașov este deja gheață în patinoar, la patinoarul „Dunărea” sunt în plină desfășurare lucrările de schimbare a mantinelei. La Galați, se preconizează să pornească instalația de gheață a patinoarului la începutul lunii septembrie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal