MINIFOTBAL: Știința debutează la Turneul Final al Campionatului Național

8

De azi până duminică, la Roman, județul Neamț, se vor diputa meciurile de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. La competiție participă 20 de echipe, printre care și una din Galați, Știința. În urma tragerii la sorți, campioana din Galați a fost repartizată în grupa C, alături de MAV Sport Timișoara, ABC United București, Design Construct Brașov, Railex Suceava și Fortuna Friends Buzău.

Gălățenii vor debuta în meciurile de la Turneul final joi, de la ora 20.00, în ultimul meci al zilei din grupă cu Railex Suceava. Vineri, de la ora 10.00, în primul meci al zilei din grupă Știința va juca cu MAV Sport Timișoara. Tot vineri, dar de la ora 18.00, Știința va juca al doilea meci al zilei cu Design Construct Brașov. Ultimul meci din grupă Știința îl va juca sâmbătă, de la ora 8.00, cu cei de la Fortuna Friends Buzău.

Pentru a se califica în sferturile competiției Știința trebuie să termine grupa pe unul din primele două locuri. Meciurile din fazele superioare se vor disputa începând de sâmbătă, de la ora 14.00. Știința s-a calficat la Turneul Final după ce a câștigat Campionatul de Minifotbal din Barieră. Din postura de câștigătoare a campioantul din Galați, Știința a jucat baraj pentru accederea la Turneul Final. La meciurile de baraj Știința a învins cu 5-2 A&Z Sfântu Gheorghe și cu 5-1 Deltarom Tulcea. La precedenta ediție a Truenului Final, din Galați, a jucat Oțelul, iar ”oțelarii” s-au oprit în faza grupelor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal