RUGBY: „Cupa Dunării de Jos” debutează azi

5

Vineri și duminică, pe terenul de rugby de la stadionul „Municipal” se va disputa ediția 2014 a turneului internațional de rugby în 7 „Cupa Dunării de Jos”. La ediția din acest an a competiției organizate de clubul local de rugby vor participa patru echipe, două din Galați, (RCM și Colegiul Tehnic Traian Vuia) și două din Bulgaria: RC Iantra Gabrovo și RC Bercovice.

Meciurile se vor disputa pe parcursul a două zile. Prima zi va avea două reuniuni, dimineață de la ora 10.00 și de la ora 17.00. Sâmbătă cele patru echipe vor avea zi de pauză, iar duminică meciruile vor începe de la ora 9.00.

Pentru turneul ce va începe vineri cele două echipe gălățene au pregătit un lot de câte 12 jucători. Lotul RCM Galați va cuprinde o serie de jucători cu care gruparea gălățeană evoluează în Divizia Națională de Seniori, rugby în XV. Din lot nu vor lipsi, liderul marcatorilor, Gabriel Partenie, ”stejăreii” Cristi Boboc, George Rusu, Costel Manolache, ” stâlpii” echipei de DNS, Claudius Carabeț, Cosmin Tihan, cât și tinerele speranțe: Alexandru Bortă, Sorin Mocanu, Dianu Mihai, Marius Stanciu și Marius Frunză.

De partea cealaltă Colegiul Tehnic Traian Vuia, va alinia  un lot format din juniori de la echipele U 17 și U 18 a clubului gălățean. Cei cu care va ataca trofeul CTTV sunt: Adrian Chiper, Ionuț Cucu, Vali Cincu, Laurențiu Neagu, Costel Damian, Cristian Jipianu, Gabriel Lungu, Eugen Dumitriu, Sorin Dumitriu, Costel Ciubotaru,  Antonel Munteanu, Iulian Iftode. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal