TENIS: Patricia Maria Țig în semifinale la ”Trofeul Municipiului Galați”

5
La turneul internațional futures ”Trofeul Municipiului Galați-Viva Tenis Club”, s-au disputat vineri meciurile din fazele superioare. Pe tabloul de dublu s-a jucat finala competiției între Nicoleta Cătălina Dascălu/Cristina Ene și  Ekaterina Lavrikova (Rusia)/Alessia Piran (Italia). Finala a fost decisă în super tie-break și a fost câștigată de cuplul Lavrikova/Piran 7-5, 1-6, 10-4 în super tie-break. 
Pe tabloul de simplu s-au jucat meciurile din faza sferturilor de finală. Primul duel al zilei a fost între gălățencele Patricia Maria Țig și Gabriela Talabă. Principala favorită, Patricia Maria Țig, și-a respectat statutul de favorită și s-a impus în trei seturi 6-2, 4-6, 6-1, în fața Gabrielei Talabă. Câștigătoarea primei ediții a turneului, Elena Bogdan, a părăsit turneul în sferturi după ce a fost învinsă în două seturi identice 3-6, 3-6 de Ioana Loredana Roșca. În celelalte două jocuri din sferturi, Alice Bacque (Franța) a pierdut 6-7(7), 4-6 cu Andreea Ghițescu (România), iar Martina Spigarelli (Italia) a pierdut în două seturi 2-6, 4-6 jocul cu Irina Maria Bara (România). 
Semifinalele probei de simplu vor fi în intregime românești. Principala favorită, Patricia Maria Țig (locul 352 WTA), va juca cu Ioana Loredana Roșca (695 WTA), terenul central de la ora 10.00. Cealaltă semifinală va fi între Irina Maria Bara (favorita numărul trei, 536 WTA)) și Andreea Ghițescu (1272 WTA), pe același teren, după meciul principalei favorite. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal