BASCHET: Florin Nini: ”Senioarele vor relua luni pregătirile”

14

Managerul clubului Phoenix, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, despre reluarea pregătirilor echipei de senioare: ”Luni, de la ora 18.00, echipa de LNBF va relua pregătirile. Prima parte a pregătirilor se va desfășura pe plan local până pe 26 august. Apoi, de pe 27 august, până pe 6 septembrie, vom pleca la Sfântu Gheorghe (județul Covasna), unde vom avea un stagiu de pregătire centralizat. În cantonamentul de la Sfântu Gheorghe vom avea și meciuri amicale cu echipele din Sfântu Gheorghe, tot acolo încercăm să jucăm un meci amical cu Olimpia Brașov”. 

Despre lotul de jucătoare, Florin Nini, a spus că mai pregătește câteva surprize fanilor echipei: ”Pe lângă transferurile oficializate, mai pregătim câteva surprize. Suntem în curs de negociere cu încă o jucătoare străină și o jucătoare româncă de anvergură. Dorim să facem o figură frumoasă, nu vrem să depășim standardele, vrem continuitate, ne dorim să intrîăm în play-off. A revenit Raluca Neculache, jucătoare născută în 1997, ea a reluat antrenamentele iar luni va face joncțiunea cu lotul, este o jucătoare crescută 100% la clubul Phoenix, jucătoare de perspectivă, noi ne punem mari speranțe în ea”.   

Săptămâna ce urmează va fi bogată în evenimente pentru clubul Phoenix. După reunirea lotului de luni, miercuri echipa de LNBF va susține un antrenamnet cu publicul, iar joi, clubul gălățean va organiza o conferință de presă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal